Aptus Leasing

Om os

Hvorfor skal du vælge os?

Aptus Leasing er opstået i frustration over en branche fyldt med absurd høje marginer, skjulte gebyrer, falske løfter og generel mangel på gennemsigtighed. Dette går ofte ud over dig som kunde, som risikerer dyre uoverskuelige kontrakter med urealistiske restværdier, som du ender med at hænge på.

Hos Aptus Leasing er vores mål at kunne levere en service, som minder mere om rådgivning end salg. Derfor tilbyder vi ikke blot nye leasingkontrakter på biler fra os, men også kontrolberegninger, genleasing og endda overtagelse af biler fra andre forhandlere. 
På den måde kan du som kunde også få en uforpligtende ekstra vurdering af tilbud du har fra andre udbydere.

Historien om Aptus Leasing

Aptus er latin for egnet, og vores mål er at levere en service uden sammenligning. 
Vi har nøje udvalgt vores tætteste samarbejdspartnere, så vi er sikre på at de lever op til de strenge krav vi også stiller til os selv.
Med en kontrakt fra Aptus Leasing er du sikker på at bilen har en realistisk restværdi, korrekt afgiftsvurdering og, synes vi, branchens bedste vilkår. 

Kvalificerede Partnere

Vores nøje udvalgte samarbejdspartnere  sikrer høj service og hjælper bl.a. med beregninger, import, eksport og byttebiler.

Ekspertise

Vi har stor viden og erfaring in-house, og du kan derfor være sikker på gode vilkår og korrekte beregninger.

Garanteret Service

Du vil altid kunne finde hjælp og vejledning til at sikre alt kører som smurt. Vi er altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.